Arbisföreläsning: Advokater & antihjältar – Jens Lapidus

30 november 2021

Arbisföreläsning: Advokater & antihjältar – Jens Lapidus

Arbisföreläsning: Advokater & antihjältar – Jens Lapidus

13.04.2022
18:30 – 20:00

Schaumansalen

25 € €Köp biljett nu!

Jakobstads Arbis

Advokater, antihjältar och alla berättelsers moder. Jens Lapidus är advokaten som med ”Snabba Cash” blev en av Sveriges mest kända författare. Sedan debuten 2006 har Jens släppt ett flertal bästsäljande böcker. Under 2021 kom även en reboot på ”Snabba cash” på Netflix som blev väldigt lyckad i Sverige och utomlands och en säsong två är på ingång. Jens syns själv i TV-rutan som juridisk expert i TV4.

Under Jens föreläsning får ni en inblick i hur han genom åren lyckats gestalta människor som kan vara raka motsatsen i förhållande till honom själv och många av oss andra. De relationer han byggde upp som advokat till unga kriminella killar har även gett honom en insikt i vilka åtgärder samhället skulle kunna göra för att till exempel bekämpa gängvåld.

Med spännande och roliga anekdoter – bland annat det absolut läskigaste telefonsamtalet han någonsin fått – önskar Jens ge publiken en tankeställare och insyn i en annan värld som kanske finns närmare än vi vill tro. Med en dos av samhällsreflektion, skrivtips och humor skapar denna föreläsning eftertanke hos alla som lyssnar på ett unikt sätt.

Denna är föreläsning är för alla!

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd ”Köp biljett” och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!

Biljetter släpps måndag 22.11 kl 10.00