Arbisföreläsning: Konsten att möta människor – Morgan Alling

17 november 2021

Arbisföreläsning: Konsten att möta människor – Morgan Alling

Arbisföreläsning: Konsten att möta människor – Morgan Alling

09.02.2022
18:30 – 20:00

Schaumansalen

25 € €Köp biljett nu!

Jakobstads Arbis

Skådespelaren Morgan Alling har arbetat med det mesta inom teater, film och nöje. Han dansade in i mångas hjärtan när han deltog i Let’s Dance på TV4, och många känner igen honom från familjefilmerna om Sune och från hjältesagan Arn. Kanske har du sett Morgan i Gåsmamman eller Bäst i Test?

Morgans resa från barnhemsbarn till en älskad artist har varit lång och brokig.  Morgan växte upp i en dysfunktionell miljö delvis bestod av misshandel, kriminalitet och missbruk. Som fyraåring blev han omhändertagen av sociala myndigheter. Morgan ser dock sitt bagage som en styrka. Han har omvandlat sina erfarenheter till att hjälpa andra och sätta ord på sådant som behöver sättas ord på.

Idag är Morgan en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare, tack vare sitt unika sätt att blanda humor och allvar med forskning om mänskliga beteenden. Fokus i Morgans föreläsning är just på oss människor,  varför är vi så besvärliga ibland? Morgan blandar friskt humor, värme och allvar när han talar om hur man vänder negativa tankemönster, ger praktiska råd inom psykologi och konflikthantering,  samt hur man hanterar alla typer av människor, även sig själv! Hans förflutna vävs in på ett meningsfullt sätt och sätter prägel på hans tips och råd för att överkomma svårigheter i livet.

Med sin föreläsning vill Morgan underhålla och inspirera men också handfast delge tankar om hur vi alla kan få bättre livskvalitet i våra liv.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.