Arbisföreläsning: Från elitidrottare till motionärer – men långt ifrån elitmotionärer

10 juni 2020

Arbisföreläsning: Från elitidrottare till motionärer – men långt ifrån elitmotionärer

Arbisföreläsning: Från elitidrottare till motionärer – men långt ifrån elitmotionärer

07.10.2020
17:00 – 18:30

Schaumansalen

25 euro (betalas på plats med sedlar eller kort) €Köp biljett nu!

Jakobstads Arbis

 

Jenny och Sanna gillar träning som är enkel, lättillgänglig och som man kan få till utan krånglig utrustning. Träning som man gör själv eller i sällskap med andra.

Sedan 2018 driver Susanna och Jenny podden Motionsklubben, https://motionsklubben.libsyn.com/

Susanna Kallur är sedan 2008 världsrekordhållare inomhus på 60 meter häck. Susanna har tagit flera medaljer i många stora mästerskap på världsnivå, bl.a. VM-guld och EM-guld som junior.

2019 var Sanna Kallur en av de medverkande kända personerna som antog utmaningen att bestiga ett av världens högsta berg, Lobuche Peak (6119 m.ö.h.) i Himalaya, i TV4-programmet Expeditionen. Sanna är nyligen även uppmärksammad för sitt framgångsrika deltagande i SVTs Mästarnas mästare 2020.

Jenny Kallur har flera topplaceringar på världsnivå, bl.a. en EM-silvermedalj, då systern Sanna tog guld i samma lopp. Jenny var sjätte i VM på 100 meter i Helsingfors och har sprungit stafett (4 x 100 m) i EM och VM tillsammans med bl a. Sanna Kallur och Carolina Klüft.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 16.00.

Använd ”Köp biljett” och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.