NEW YORK, NEW YORK -EN STJÄRNSPÄCKAD KONSERT MED FRANK SINATRAS HITS

01 december 2021

NEW YORK, NEW YORK -EN STJÄRNSPÄCKAD KONSERT MED FRANK SINATRAS HITS

NEW YORK, NEW YORK -EN STJÄRNSPÄCKAD KONSERT MED FRANK SINATRAS HITS

26.02.2022
18:00 – 20:15

Schaumansalen

Normaalih 36,50€, eläkel 34,50€, opisk 20€ ja ryhmät (min 6) 34,50€ €Köp biljett nu!

Timea Tmi

Mikael Konttinen, Martin Söderbacka ja HT Combo

Frank Sinatra var en av sin tids överlägsna sångtolkare. Hans exceptionella förmåga att skapa just den rätta stämningen i en låt gjorde att många av låtarna blev till stora hits. Genom honom blev många kompositörer och orkestrar kända av en större publik.

Mikael Konttinen är känd som en strålande sångtolkare, men också känd från tv-framträdanden och som en utomordentlig programledare och show-stjärna. Under konserten berättar Mikael på ett intressant sätt om sångernas bakgrund samt om Frank Sinatras färgstarka och händelserika liv.

Gitarristen och sångaren Martin Söderbacka representerar det yngre gardet i underhållningsbranschen. Inom jazzkretsar är han uppskattad som en mycket skicklig gitarrist. Martin är också en utmärkt sångtolkare vars peronliga stil vi får njuta av under denna konsert.


Kuva: Evalotta Matikainen

Vi får höra Sinatras spännande och pulserande hits till ackompanjemang av HT Combo mini Big Band. På programmet finns bl. a. Strangers in the Night, My Way, New York New York, Over the Rainbow, Mack the Knife, Fly Me To The Moon och All The Way.

Konserten har paus.

Biljetter: Norm 36,50€, pens 34,50€, stud 20€ och grupper (min. 6) 34,50€