NEW YORK, NEW YORK, FRANK SINATRAN HITTIEN SIIVITTÄMÄ TÄHTIKONSERTTI

01 joulukuu 2021

NEW YORK, NEW YORK, FRANK SINATRAN HITTIEN SIIVITTÄMÄ TÄHTIKONSERTTI

NEW YORK, NEW YORK, FRANK SINATRAN HITTIEN SIIVITTÄMÄ TÄHTIKONSERTTI

26.02.2022
18:00 – 20:15

Schaumansali

Normaalih 36,50€, eläkel 34,50€, opisk 20€ ja ryhmät (min 6) 34,50€ €Osta lippu heti!

Timea Tmi

Mikael Konttinen, Martin Söderbacka ja HT Combo

Frank Sinatra oli oman aikakautensa ylivertainen laulujen tulkitsija. Hänen poikkeuksellisen kykynsä luoda lauluihin juuri oikea tunnelma, nosti useita sävellyksiä listahiteiksi ja säveltäjiä sekä orkestereita suuren yleisön tietoisuuteen.

Mikael Konttinen on tunnettu loistavana laulujen tulkitsijana, mutta myös useiden tv-esiintymistensä myötä erinomaisena juontajana ja show-tähtenä. Tässä konsertissa Mikael kertoo mielenkiintoisella tavalla esittämiensä laulujen taustoista ja Frank Sinatran värikkäästä ja vaiherikkaasta elämästä.

Kitaristi laulaja Martin Söderbacka edustaa viihdemaailman nuorempaa polvea. Jazz-piireissä hänen hienostuneen taitava kitaransoittonsa on jo korkealle arvostettu. Yllättäen Martinista on kuoriutunut myös erinomaisen persoonallinen laulujen tulkitsija, josta saamme etuoikeuden tässä konsertissa nauttia.


Kuva: Evalotta Matikainen

Konsertissa kuullaan Sinatran hittejä sykähdyttävinä sooloina HT Combo mini Big Bandin säestyksellä. Luvassa mm. klassikot Strangers in the Night, My Way, New York New York, Over the Rainbow, Mack the Knife, Fly Me To The Moon  ja All The Way.

Konsertilla on väli-aika.

Liput: Norm 36,50€, eläkel 34,50€, opisk 20€ ja ryhmät (min 6) 34,50€