Människor och möten – Fredrik Skavlan

20 tammikuu 2023

Människor och möten – Fredrik Skavlan


HUOM! Tapahtuman päivämäärä on jo vanhentunut.

Människor och möten – Fredrik Skavlan

29.03.2023
18:30 – 20:00

Schaumansali

Biljetter via Jakobstads Arbis, 30 €Osta lippu heti!

Fredrik Skavlan är kanske Nordens mest kända och uppskattade programledare, med en egen talkshow som pågick 2009 – 2021 och som har gästats av många av världens mest kända personer.

Fredriks möte med gästerna och gästernas möte med varandra är det som gör talkshowen så uppskattad. Men kan Fredriks kommunikationstekniker användas också i din vardag?

Nu kommer Skavlan första gången till Finland, som föreläsare, och då gästar han Jakobstads Arbis.

Fredrik Skavlan utmanar dig till att tänka igenom hur du själv kommunicerar, i möte med vänner, kärestan, kunder eller medarbetare. Med andra ord: tar du fram det bästa i dig själv och tar du fram potentialen i människor du träffar? Målet är att göra dig medveten om de mekanismer som skapar trygghet och trivsel kring din person, och vad detta betyder både för den enskilde och för gruppen.

Fredrik tar upp saker som:

·  Hur är du när du är som bäst?

·  Vilka mekanismer skapar trygghet och trivsel?

·  Olika kommunikationstekniker skapar olika resultat

Fredrik Skavlan säger att hans erfarenheter som programledare verkligen har lärt honom mycket om kommunikation ”the hard way” och att det också kan relateras till verkliga livet. ”Och helt ärligt, så kan inte en miljon TV-tittare jämföras med en publik som jag kan se i ögonen”, säger Fredrik.

Fredrik är mycket inspirerande och underhållande. Han har en äkthet och ödmjukhet som alltid brukar uppskattas av alla.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.15.

Använd ”Köp biljett” och du får bekräftelse på bokade platser som sms. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.