Sijoita tulevaisuuteen!

Pietarsaaren kaupunki ja Pohjanmaa saavat näkyvyyttä,  oppilaitokset saavat inspiroivan oppimismiljöön, Pietarsaaren alue saa korkeatasoista kulttuuritarjontaa ja kultuuri saa toimivan rakennuksen. Se maksaa.

Hyvä kulttuurin ystävä, toivomme tukea juuri Sinulta,

Kolme 1700-luvun katua keskellä Pietarsaaren kaupunkia ovat saaneet ympärilleen elävän keskuksen taiteelle, luovuudelle ja hyvinvoinnille. Kyseessä on kohtaamispaikka, josta löytyvät ravintola- ja kahvilapalvelut, kirjasto, pankki, liikkeitä ja toimistoja sekä oppilaitosten tiloja. Avoin ja helposti saavutettava kortteli keskellä kaupunkia pitää sisällään myös uuden, korkeatasoisen konserttisalin, Schaumansalin, jossa on 400 yleisöpaikkaa. Korttelin ja konserttisalin sekä moninaisten tilojen joustavuus tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia konserttien, festivaalien, konferenssien, tapahtumien ja näyttelyiden järjestämiseen.

Schaumansali Pietarsaaren kulttuurielämän keskiössä toimii dynaamisena ja aktiivisena voimanlähteenä koko alueella, mutta erityisesti se tarjoaa uusia impulsseja ja uusia kokemuksia musiikin ja taiteen alalla. Schaumansali on elävä hautomo siltoja ylittäville projekteille. Se on kohtaamispaikka lasten ja nuorten, harrastajien ja ammattilaisten, musiikin ja taiteen sekä elinkeinoelämän, eri taiteenalojen, eri kielten ja moninaisen taiteellisen ilmaisun välillä. Pietarsaaren ja alueen asukkaat voivat osallistua värikkääseen ja inspiroivaan toimintaan, ja saavat elämyksellisiä kokemuksia!

 

Yksityishenkilön tuki konserttisalille

Yksityishenkilö voi tukea konserttisalia ja sen toimintaa avustuksella. Jos avustus on vähintään 850€, nimetään konserttisalissa tuoli lahjoittajan mukaan hänen näin halutessaan riveiltä 1-7. Jos avustus on vähintään 500€, nimetään tuoli riveiltä 8-13.

Avustus maksetaan seuraavalle tilille: Ab Yrkeshögskolan vid Åbo Akademi/Yrkeshögskolan Novia, konto FI75 4055 5920 0108 60 Aktia Bank Abp.

Tuki yrityksiltä

Yritykset voivat tukea konserttisalia ja sen toimintaa osallistumalla yritysyhteistyöhön seuraavasti:

Tuolimainosi á 1 500 euroa: Yksi tuoli konserttisalissa nimetään yrityksen mukaan ja tuolin selkänojaan kiinnitetään plakaatti, johon kaiverretaan yrityksen nimi. Lisäksi yrityksen nimi näkyy nettisivuillamme konserttisalin tukijana. www.schaumanhall.fi

Tuolimainos vähintään 4 tuoliin á 1 500 euroa: Yrityksen nimi kaiverretaan plakaattiin ja kiinnitetään vastaavaan määrään tuoleja konserttisalissa. Yrityksen nimi ja logo näkyvät nettisivuillamme. www.schaumanhall.fi

Laskutamme yritystä sopimuksen mukaisesti.