Monty Python Live

19 kesäkuu 2014

Monty Python Live


HUOM! Tapahtuman päivämäärä on jo vanhentunut.

Monty Python Live

20.07.2014
21:00

Schaumansali

23 €Osta lippu heti!

Tapahtuman Kotisivu

Jakobstads Konsertsal Ab

Monty Python ryhmä täyttää yhteensä 357 vuotta ja tarjoaa faneilleen ympäri maailmaa mahdollisuuden osallistua kysyttyyn live-produktioon. Nyt on mahdollisuus heittää viimeiset hyvästit tälle joukolle. Live-lähetyksen ohjaa Aubrey Powell ja näyttämöllä ovat John Cleese, Terry Jones, Michael Palin, Eric Idle och Terry Gilliam – viimeksi ryhmä on nähty yhdessä lavalla 30 vuotta sitten.

– Kiitos hienolle keksinnölle, joka mahdollistaa liikkuvan kuvan valkoisella kankaalla ja tuo The Last Night of Monty Python lähelle sinua. Asettakaa nenäliinanne päänne päälle ja lämmittäkää aivonne vastaanottamaan esityksemme jossain 2000 teatterista, joka lähettää shown suorana. Osallistu itkettävään, hysteeriseen ja hulluun hyvästijättöön, jonka tarjoavat viisi jäljellä olevaa Python-jäsentä – ennen kuin heidät laitetaan paikkaan nimeltä The Old Jokes Home.

Ryhmä on tehnyt itsensä tunnetuksi surrealistisella huumorilla, uudella ajattelulla ja hulluilla yllätyksillä. Yleisö on jo vuosikymmeniä nauranut nopeille ja nokkelille repliikeille, joita on kuultu esityksissä ja elokuvissa kuten Life of Brian, The flying Circus och The Holy Grail.

Ryhmän ehkä tunnetuin kasvo, John Cleese, lupaa että showssa nähdään useita Python-klassikoita uudelleen ohjattuina.
– Suurin riski on, että yleisö osaa repliikit paremmin kuin me.

Faneilla on nyt mahdollisuus osallistua kysymyksillä – MONTY PYTHON SPAM CLUB    

Näyttämöllä: John Cleese, Terry Jones, Michael Palin, Eric Idle ja Terry Gilliam
Ohjaus: Eric Idle/Aubrey Powell