News & blog

02 huhtikuu 2020

Metropolitan Opera

Metropolitan-operan

streamar opera från sin hemsida

Mets VD Peter Gelb har har kommit med ett uttalande om deras satsning på att hålla operaintresset levande under Coronakrisen. Det är ett hårt tryck på att se operor via deras hemsida, och vi hoppas att detta på sikt ska bibehålla och till och med öka allmänhetens operaintresse, och därmed besöken när Met är igång med sina livesändningar på bio igen!

”Vi är nu inne på vår andra vecka av dagliga visningar av operarepriser på vår hemsida, ur vårt stora arkiv med tidigare sändningar. Det är vårt försök att ge operaglädje till operaälskare i hela världen, som nu blivit sittande hemma på grund av denna pandemi. Reaktionen från publiken har varit enormt positiv, med mellan 400 000 och 500 000 besökare på Mets hemsida varje dag. Vi tror att detta är ett ovärderligt initiativ för att hålla Mets biografentusiaster engagerade. Eftersom dessa tittare är era kunder, liksom våra, hoppas vi att ni vill förena er med oss genom att berätta om denna satsning för era lokala operafans, genom att tillgängliggöra trailers, utbildningsinnehåll och annat som Mets marknadsföringsteam lägger upp på hemsidan.
Vi värdesätter vårt mångåriga samarbete med er och ser fram emot att återgå till normal verksamhet, både på operahuset och på alla biografer, inom en inte alltför lång framtid.
Till dess, var rädda om er!”

/Peter Gelb

https://www.metopera.org/