News & blog

17 heinäkuu 2014

Monty Python Live (Mostly) One down, five to go

MontyPython
Monty Python jengi jälleen yhdessä. Oletko valmis?

Schaumansali avaa suorat lähetykset 20.7 jännittävällä Monty Python ryhmän esityksellä Lontoosta. Katsomme viimeisen esityksen samanaikaisesti, kun se tapahtuu itse pääkallopaikalla. Vielä löytyy lippuja!

 
Monty Python Live (Mostly) – Schaumansalissa 20.7 klo 21.00

”One down, five to go”. Loppuunmyyty Monty Python show, jossa vanha porukka kohtaa jälleen. Folkets Hus och Parker live-lähettää esityksen valtavalta 02-areenalta Lontoosta.Monty Python ryhmä täyttää yhteensä 357 vuotta ja tarjoaa faneilleen ympäri maailmaa mahdollisuuden osallistua kysyttyyn live-produktioon. Nyt on mahdollisuus heittää viimeiset hyvästit tälle joukolle. Live-lähetyksen ohjaa Aubrey Powell ja näyttämöllä ovat John Cleese, Terry Jones, Michael Palin, Eric Idle och Terry Gilliam – viimeksi ryhmä on nähty yhdessä lavalla 30 vuotta sitten.

 

Kiitos hienolle keksinnölle, joka mahdollistaa liikkuvan kuvan valkoisella kankaalla ja tuo The Last Night of Monty Python lähelle sinua. Asettakaa nenäliinanne päänne päälle ja lämmittäkää aivonne vastaanottamaan esityksemme jossain 2000 teatterista, joka lähettää shown suorana. Osallistu itkettävään, hysteeriseen ja hulluun hyvästijättöön, jonka tarjoavat viisi jäljellä olevaa Python-jäsentä – ennen kuin heidät laitetaan paikkaan nimeltä The Old Jokes Home.

Ryhmä on tehnyt itsensä tunnetuksi surrealistisella huumorilla, uudella ajattelulla ja hulluilla yllätyksillä. Yleisö on jo vuosikymmeniä nauranut nopeille ja nokkelille repliikeille, joita on kuultu esityksissä ja elokuvissa kuten Life of Brian, The flying Circus och The Holy Grail. Ryhmän ehkä tunnetuin kasvo, John Cleese, lupaa että showssa nähdään useita Python-klassikoita uudelleen ohjattuina – ”Suurin riski on, että yleisö osaa repliikit paremmin kuin me”

 

Monty Pythonilaiset lähettävät yleisölle viestin: He ottavat mielellään vastaan valokuvia tapahtumasta ja yleisöstä. Yleisö voi halutessaan pukeutua lempihahmoiksi, katso miten yleisö oli pukeutunut show’n ensi-illalla Lontoon O2 Areenalla 1.7: http://youtu.be/3TBrxpobMS8

 
Liput: 23€
Näyttämöllä: John Cleese, Terry Jones, Michael Palin, Eric Idle ja Terry Gilliam. Ohjaus: Eric Idle/Aubrey Powell