Arbisföreläsning: Food Pharmacy

16 October 2019

Arbisföreläsning: Food Pharmacy

ATTN! This event has already passed.

Arbisföreläsning: Food Pharmacy

22.01.2020
18:30 – 20:00

Schauman Hall

25 euro €Buy tickets now!

Jakobstads Arbis

Food Pharmacy – En berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att bli näringsjägare

Lina Nertby Aurell och Mia Clase är två av Sveriges största hälsoinspiratörer som vi ofta stöter på både som blogg, podd och böcker. Tillsammans driver de bloggen foodpharmacy.se, en av Sveriges största och mest omtyckta vetenskapliga hälsobloggar.

Deras bästsäljande böcker Food Pharmacy: En berättelse om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat och Food Pharmacy Kokboken är översatta till 15 språk.

I deras nya bok Näringsjägaren har Lina och Mia gett sig ut på sina livs expeditioner för att ta tag i vår tids mest angelägna frågor: folkhälsan och planeten. Hur kan maten bidra till att få oss och planeten att må bättre?

Välkommen till en föreläsning med livsviktig fakta, mycket humor och en introduktion av Näringsjägaren främsta vapen – näringsjägarkompassen – som hjälper dig att börja jaga näring varje dag. Kort sagt: Varmt välkommen till vårt jaktlag!

Vi bjuder på Food Pharmacy Smoothie från kl 17.30

Använd “Köp biljett” och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med sedlar eller kort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.