Erik-André med gäster: Arja Saijonmaa

23 January 2018

Erik-André med gäster: Arja Saijonmaa

ATTN! This event has already passed.

Erik-André med gäster: Arja Saijonmaa

07.04.2018
19:00 – 21:00

Schauman Hall

30 € + exp. avg./ toium. maksu €Buy tickets now!

Termmusik

Erik-André med gäster


Ikväll: Arja Saijonmaa
Pianist: Petri Somer
Thomas Enroths orkester


En konsertserie där Erik-André Hvidsten inviterar sina favoritgäster, samtalar med dem och avslutar med en gemensam konsert, tillsammans med Thomas Enroths orkester.

Efter stor succé senaste höst i oratoriet «Skymning Gryning» och i «Ingvar – en musikalisk möbelsaga» på Wasa Teater, kommer Erik-André nu med en konsertserie med kända artister. Det är olika artister som han ser upp till och som han ser fram emot att uppträda med.

Denna kväll är det legendariska Arja Saijonmaa som är gäst. Arja är i Norden kanske den mest kända och beundrade artisten från Finland. Genom en hel generation har hon glatt oss med sin karisma och helt underbara röst. Hon kommer förhoppningsvis bjuda på många av sina mest kända låtar, från Theodorakis till Högt över havet.

Välkommen till en underbar konsert med dessa två artister!

Alla som besökt ett evenemang på Campus Allegro/Schaumanssalen har möjligheten att avnjuta en god fyrarätters Campus tasting meny på Steakhouse Ludwig för endast 32,50€/person, genom att uppvisa samma dags evenemangsbiljett. Campus tastingmenyn säljs även för allmänheten på fredagar.

Erbjudandet i kraft t.om. 31.05.2018.

http://bit.ly/2FJRBhb

Kaikki Campus Allegron/Schaumaninsalin tapahtumakävijät voivat nauttia maukkaasta neljän ruokalajin Campus tasting menusta Steakhouse Ludwigissa hintaan 32,50€/hlö, näyttämällä saman päivän tapahtumalippua.  Campus tasting menu on myynnissä kaikille perjantaisin.

Tarjous on voimassa 31.05.2018 saakka.

http://bit.ly/2FJRBhb