TEATRIS 2016 Regionalt evenemang i Jakobstad

11 February 2016

TEATRIS 2016 Regionalt evenemang i Jakobstad

ATTN! This event has already passed.

TEATRIS 2016 Regionalt evenemang i Jakobstad

16.04.2016
10:00 – 20:00

Schauman Hall

Free entry

Event web page

Jakobstads Konsertsal i samarbete med Kultur- och Ungdomsbyrån

teatris jumbo

Har du teater som hobby? Är ni minst tre unga i er grupp? Vill du delta i ett teaterevenemang där du kan få professionell feedback på din föreställning och träffa andra teaterentusiaster och se deras föreställningar?

Ung kultur-stiftelsen producerar årliga konstevenemang för ungdomar; omväxlande dans, musik och teater. År 2016 är det teaterns tur igen.

Regionala evenemang ordnas i olika delar landet. Alla intresserade kan delta och det kostar ingenting. Det som  krävs är att ni är en grupp på minst tre unga i åldern 10-25 år som framför en föreställning på 15-60 minuter. Österbottens och Mellersta Österbottens Teatris evenemang kommer att hållas i Jakobstad i Schaumansalen  lördagen den 16.4 (och söndag 17.4 om det blir många grupper). Evenemanget arrangeras av Schaumansalen i samarbete med Kultur- och Ungdomsbyrån i Jakobstad.

Förutom de regionala evenemangen kommer det att ordnas ett nationellt evenemang i Vasa 27-29.5.2016. Till Vasa kommer grupper från de regionala evenemangen som blir valda av en professionell jury. Domare i Jakobstad är: Marja-Leena Pitkäaho, Sören Lillkung, Marco Luponero-Lindholm och Lotta Sundell.  Så förutom det regionala evenemanget så har du möjlighet att uppleva ett unikt teaterveckoslut i Vasa tillsammans med tusentals andra teaterentusiaster från hela landet.

Se under Nyheter & Blogg regler, anmälning osv.

OBS!  Anmälningstiden har förlängts, du kan anmäla dig fram till 8.4.2016.