Arbisföreläsning: Fallen jag aldrig glömmer – Brottslighet i Norden, Finland och Sverige

26 marraskuu 2019

Arbisföreläsning: Fallen jag aldrig glömmer – Brottslighet i Norden, Finland och Sverige


HUOM! Tapahtuman päivämäärä on jo vanhentunut.

Arbisföreläsning: Fallen jag aldrig glömmer – Brottslighet i Norden, Finland och Sverige

11.02.2020
18:30 – 20:00

Schaumansali

25 euro €Osta lippu heti!

Jakobstads Arbis

Hasse Aro är en av Sveriges absolut mest kända programledare och TV-personligheter. Han har lett det mycket populära TV-programmet ”Efterlyst” sedan 1991 och har bland annat belönats två gånger med svensk TV:s finaste pris ”Kristallen” som årets manliga programledare. Efterlyst är ett av de mest sedda programmen i svensk TV och har hjälpt polisen att lösa en mängd brott genom åren. Det sägs att även de kriminella sitter som klistrade framför TV:n när Efterlyst sänds och Hasse Aro spänner ögonen i kameran och säger ”ikväll är det din tur att åka fast”! 

Men Hasse Aro har betydligt större erfarenhet än så. Uppvuxen i Sverige med finska föräldrar är han i grunden nyhetsjournalist och han är en mycket efterfrågad och uppskattad föreläsare. Hasse Aro har mycket spännande att berätta och gör det på ett både roligt och knivskarpt sätt.

Hasse föreläser om svensk och finsk brottslighet, kriminalfall som varit och hur utvecklingen ser ut idag. Han kommer att berätta spännande och skrämmande anekdoter om brottslingar och speciella fall och även ge intressanta inblickar i hur polisen arbetar i Norden. Och naturligtvis kommer han att tala lite om sin finlandssvenska bakgrund!

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd ”Köp biljett” och du får bekräftelse på bokade platser på SMS. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.