Doogie White’s White Noise

19 joulukuu 2017

Doogie White’s White Noise


HUOM! Tapahtuman päivämäärä on jo vanhentunut.

Doogie White’s White Noise

27.04.2018
19:00

Schaumansali

29 €Osta lippu heti!

Doogie White on yksi lahjakkaimmista ja arvostetuimmista rock-laulajista Isossa-Britanniassa ja sen ulkopuolella. Hänen studio ja live-työskentelynsä kitara- ja rock-legendojen Ritchie Blackmore Rainbow, Yngwie Malmsteen Rising Force ja Michael Schenker Temple Of Rock ovat laajasti tunnettuja ja arvostettuja sekä fanien että bändien keskuudessa.

Maailmanluokan keikkojen lisäksi Doogien kyvyistä ja taidoista on lisättävänä paljon muutakin. Doogie tekee kiertueita ja työskentelee studioissa jatkuvasti eri tyyppisten muusikkojen kanssa ympäri maailman ja esiintymällä festivaaleilla kesäisin ja tekemällä klubi- ja konserttiesiintymisiä talvisin.

Soolokonserteissaan ”Doogie White’s White Noise” hän esittää kappaleita yhtyeiltä joissa hän on ollut mukana mutta myös kappaleita hänen omalta sooloalbumiltaan.

HBF-Group

HBF-Group toimii Doogien-taustana ja koostuu neljästä muusikosta jota johtaa kitaristi Henric Blomqvist. Henric julkaisi ensimmäisen soololevynsä -All Of Your Illusions- vuonna 2014 ja Doogie myös kirjoitti ja lauloi tälle albumille yhden kappaleen.

Ryhmä on esiintynyt Doogien kanssa useita kertoja ja viimeisin yhteisesiintyminen oli Purple Night 2015 -tribuutissa Ritchie Blackmorelle – Tavastialla, Helsingissä.

Muut jäsenet HBF-Groupissa ovat:
Kosketinvelho – Sven Wannäs – hammond / koskettimet (Century Lost, Kaos Krew, Solid Faces)
Basistivelho – Vu Tran – basso
Nuorin jäsen, loistava rumpali – Victor Nyblom – rummut


Kaikki Campus Allegron/Schaumaninsalin tapahtumakävijät voivat nauttia maukkaasta neljän ruokalajin Campus tasting menusta Steakhouse Ludwigissa hintaan 32,50€/hlö, näyttämällä saman päivän tapahtumalippua. Campus tasting menu on myynnissä kaikille perjantaisin.

Tarjous on voimassa 31.05.2018 saakka.

http://bit.ly/2FJRBhb