Doogie White’s White Noise

19 december 2017

Doogie White’s White Noise

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Doogie White’s White Noise

27.04.2018
19:00

Schaumansalen

29 €Köp biljett nu!

Doogie White är en av de mest begåvade och mest prestigefyllda rocksångarna i Storbritannien och därutöver. Hans studio och live-arbete med gitarr- och rocklegenderna Ritchie Blackmore i Rainbow, Yngwie Malmsteen i Rising Force och Michael Schenker’s Temple of Rock är vida känt och uppskattas av både fans och band.

Men det finns mycket mer att tillägga om Doogies omfång och förmåga än hans medverkan i dessa världskända band. Doogie turnerar eller gör studioarbeten kontinuerligt med ett brett utbud av musiker runt om i världen och uppträder på festivaler hela sommaren och klubb / konsertdagar på vintern.

På sina solokonserter ”Doogie White’s White Noise” uppträder han med sånger från hans tid med alla de olika band han spelat i men också med låtar från hans soloalbum.

HBF-Group

HBF-Group fungerar som en Doogies kompband och består av fyra musiker ledda av gitarristen Henric Blomqvist. Henric släppte sitt första soloalbum -All Of Your Illusions- 2014, Doogie och Henric co-skrev en låt som Doogie sedan sjöng in på albumet.

Gruppen har backat upp Doogie flera gånger och senaste gången på Purple Night 2015- Tribute to Ritchie Blackmore – Tavastia, Helsingfors

De andra medlemmarna i HBF-Group är:
Keyboardtrollkarlen – Sven Wannäs – hammond/keyboard (Century Lost, Kaos Krew, Solid Faces)
Bastrollkarlen – Vu Tran – bas
Den unga men mycket duktiga trummisen – Victor Nyblom – trummor


Alla som besökt ett evenemang på Campus Allegro/Schaumanssalen har möjligheten att avnjuta en god fyrarätters Campus tasting meny på Steakhouse Ludwig för endast 32,50€/person, genom att uppvisa samma dags evenemangsbiljett. Campus tastingmenyn säljs även för allmänheten på fredagar.

Erbjudandet i kraft t.om. 31.05.2018.

http://bit.ly/2FJRBhb