Nyheter & blogg

28 maj 2020

Schauman Hall LIVE: GRANDE FINALE – Den blomstertid nu kommer

Vårens sista livestream från Schaumansalen 29.5 kl. 20.00 – 21.00.

Streamas gratis www.schaumanhall.fi.

 

I den sista konserten av Schauman Hall LIVE får vi uppleva somrig jazz och kvällsbarock i en härlig mix. Dessutom spelar vi Den blomstertid nu kommer för alla studenter och övriga som tagit examen men inte fått fira den med dimission.

På scenen: Kajsa Dahlbäck (sopran), Rickard Slotte (trumpet), Mikko Perkola (viola da gamba), Eero Palviainen (luta) och Mikael Svarvar (piano).

21 maj 2020

Schauman Hall LIVE: Mari Palo & Niko Kumpuvaara

22.5. kl. 20.00 – 21.00 är det dags för den femte livestreamade konserten i vår serie Schauman Hall LIVE.

Denna gång har vi äran att ha sopranen Mari Palo och harmonikern Niko Kumpuvaara på scenen i Schaumansalen. Välkommen till ännu en fredagkväll med underhållning av professionella musiker.

Gratis livestream www.schaumanhall.fi !

 

 

13 maj 2020

Schauman Hall Live: Enroth, Lundin & Järvenpää

Fjärde fredagen i rad som du kan följa vår direktsända konsertserie Schauman Hall LIVE. Denna gång på scenen  i Schaumansalen: Thomas Enroth (piano), Thomas Lundin (sång) och Philip Järvenpää (sång).

”Efter två månader i karantän känns det nästan som att gå på date, när det blir konsert. 😍 Också om publiken sitter hemma och jag bara träffar pianisten Thomas Enroth och gästartisten Philip Järvenpää. Kanske bra att mjukstarta så? Man hade väl gått i chock annars. 🤣. Hoppas att ni hänger med! ❤️”, skriver Thomas Lundin

Philip Järvenpää  bjuder på några låtar, han utlovar bl a sin senaste singel I want you only samt överraskningslåtar.

 

Konserten streamas gratis LIVE på www.schaumanhall.fi 15.5.20 kl. 20.00 – 21.00

1 2 3 52