Happy Hill Blues – näytelmä nuorille, opettajille ja vanhemmille

04 syyskuu 2014

Happy Hill Blues – näytelmä nuorille, opettajille ja vanhemmille


HUOM! Tapahtuman päivämäärä on jo vanhentunut.

Happy Hill Blues – näytelmä nuorille, opettajille ja vanhemmille

07.11.2014
12:00 – 12:45

Schaumansali

Ilmainen pääsy

Happy Hill Blues on saanut rahoitustaeri säätiöiltä, Kotisivuun

Happy Hill Blues on näytelmä siitä miten me suhtaudumme ulkoiseen uhkaan; kulttuurien törmäämisestä ja elämästä eriarvoistuvassa yhteiskunnassamme; miten käsittelemme pelkoa; miehistä ja heidän vapaaehtoisesti omaksumistaan ja ympäristön päälleliimaamista miehenmalleista. 

Mutta ennen kaikkea Happy Hill Blues on näytelmä siitä miten solidaarisuus ja ystävyys voi syntyä mitä epätodennäköisemmästä kohtaamisesta ja miten se voi antaa elämälle uusia ja elintärkeitä ulottuvuuksia. 

Happy Hill Blues sijoittuu kuluneeseen ja epäsiistiin lähiöön. Se kertoo suomenkielisestä Juhasta joka on entinen ammattinyrkkeilijä,  ja ruotsinkielisestä työttömästä journalistista Gunnarista ja miten he erilaisuuksistaan huolimatta ystävystyvät.

 

Järjestäjä:

Happy Hill Blues kiertää kaksikielisillä alueilla Suomessa. Näytelmän kohderymänä on yli 14-vuotiaat kolulaiset ja oppilaat (kahdeksannluokkalaiset ja ylöspäin), opettajat ja vanhemmat. Näytelmä sopii myös seminaareihin.
Halutessanne voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää keskustelutilaisuus näyttelijöiden kanssa esityksen jälkeen.

Tavoitteenamme on saada sekä suomen- että ruotsinkielisiä saman esityksen yleisöön.
Näytelmä on siten hyvä yhteistyömahdollisuus suomenkielisille ja ruotsinkielisille kouluille. Happy Hill Blues haluaa tarjota yhteisen teatterielämyksen yli kielirajojen.