Queen-musikaali Show Must Go On

07 marraskuu 2018

Queen-musikaali Show Must Go On

Queen-musikaali Show Must Go On

12.04.2019
19:00 – 21:30

Schaumansali

28/34/35/36/39 euro +toim.maksu/exp.avg. €Osta lippu heti!

Suomen Musiikkiteatteri Oy

Show Must Go On on Queen-yhtyeen tarinaan perustuva spektaakkeli huippulaulajineen, bändin tyylille uskollisine pukuineen ja valoineen. Esitys on samalla kunnianosoitus kaikkien aikojen karismaattisimman laulajan, Freddie Mercuryn muistolle.

Mercuryä esittää Dimitri Keiski, jonka hurmaavaa Queen-tulkintaa on kuultu aiemmin muun muassa Swedish True Talent -laulukilpailussa. Kyseisen kisan voitettuaan Keiski on muun muassa julkaissut useita levyjä ja esiintynyt tv:ssä 800 miljoonalle katsojalle.

Queen-yhtyeen tarinan rinnalla kulkee myös toinen tarina, suomalaisen Bohemians-yhtyeen hullunhauska retki maailmanvalloitukseen. Bohemians tulkitsee upeasti Queenin musiikkia, mutta muutoin ei Lontoon matkalta kommelluksia puutu.

Mukana on Queenin värikylläiseen soundimaailmaan ammattimaisesti heittäytyvä yhtye. Mitkään sanat eivät riitä kuvaamaan tätä esitystä, joten paras vaihtoehtosi on saapua paikalle ja kokea se itse! Esityksen on nähnyt jo 100.000 katsojaa!

Musikaalissa kuullaan Queenin elämää suuremmat hitit kuten I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, Show Must Go On, Under Pressure, ja monta muuta.

Esiintyjät

Freddie Mercury: Dimitri Keiski
Brian May: Erik Valkama
John Deacon: Klaus Wirzenius
Roger Taylor: Simo Stenman

Mikko: Ville Karhi
Pete: Joni Ollikainen
Carita: Elisa Lairikko
Kasperi: Valtteri Mönkö

Kitara: Erik Valkama
Basso: Klaus Wirzenius
Rummut: Simo Stenman
Koskettimet: Risto Lassila
2. kitara: Sami Tenhunen

Liput myynnissä 8.11.2018 alkaen

Biljettsläpp 8.11.2018