Tarinan takana – Svenska Yle näyttämöllä 

06 kesäkuu 2023

Tarinan takana – Svenska Yle näyttämöllä 


HUOM! Tapahtuman päivämäärä on jo vanhentunut.

Tarinan takana – Svenska Yle näyttämöllä 

21.09.2023
19:00 – 21:00

Schaumansali

10 € €Osta lippu heti!

Jakobstads Konsertsal Ab i samarbete med Yle

Olemme tottuneet näkemään heidät ruudussa, kuulemaan heitä radiossa ja lukemaan heidän tekstejään. Mutta journalismiin liittyy paljon muutakin kuin pelkkä lopullinen juttu. Nyt kahdeksan Svenska Ylen toimittajaa astuu ensimmäistä kertaa lavalle tarjotakseen yleisölle ainutlaatuisen näkökulman journalismiin.

Yleisö kuulee tarinat juttujen takana elävän journalismin muodossa. Pääsemme kulissien taakse kuulemaan miten juttu syntyi, mutta myös tutustumaan ihmiseen toimittajan roolin takana. Luvassa on riemua, vakavia aiheita, itseironiaa, huumoria ja vahvoja tarinoita.

Esityksen ensi-ilta on 19. syyskuuta Tryckertiteaternissa Karjaalla, josta esitys jatkaa Pietarsaaren Schaumansaliin 21. syyskuuta. Viimeinen esitys pidetään 26. syyskuuta Svenska Teaternissa Helsingissä. Nauhoitettu versio nähdään myöhemmin Yle Areenassa.

Lavalle astelevat journalistit ovat Niklas Aldén, Barbro Björkfelt, Annvi Gardberg, Anne Hietanen, Ville Hupa, Tika Sevón Liljegren, Marcus Rosenlund ja Måns DJ Bunuel Strömberg.

Liput myynnissä 6.6.23 klo. 14.00 alkaen