News & blog

18 marraskuu 2021

Metropolitan-oopperat palaavat Schaumansaliin

Schaumansali jatkaa yhteistyönsä ruotsalaisen Folkets Hus och Parkerin kanssa. Oopperakausi 2021-2022 tarjoaa muutamia helmiä oopperamaailmasta mutta myös uutta oopperaa. Ohjelmassa on sekä suoria lähetyksiä että nauhoitettuja esityksiä New Yorkin Metropolitan-oopperasta. Tervetuloa nauttimaan maailmanluokan oopperasta Schaumansalissa!

Blanchard: FIRE SHUT UP IN MY BONES

Schaumansalen/Schaumansali 21.11.2021

18.00 (/taltiointi) – oopperaintro 17.30

Kesto: 3h 15 min

Fire Shut Up in Bones on historiallinen ooppera. Se on nimittäin ensimmäinen mustan säveltäjän Met -ooppera. 21. marraskuuta voit nähdä sen Schaumansalissa.

Tämä on tarina nuoren miehen matkasta voittaakseen traumat ja vaikeudet. Grammy-palkittu jazzmuusikko ja säveltäjä Terence Blanchard on saanut kiitosta oopperaversiostaan ​​Charles M Blow’n kriitikoiden ylistämistä muistelmista.

James Robinson ja Camille A Brown menestyivät Metin suosittujen Porgy and Bessin luojana, nyt he ovat palanneet Fire Shut Up in My Bones -johtajina . Libreton on kirjoittanut elokuvantekijä Kasi Lemmons. Baritoni Will Liverman, yksi jännittävimmistä nuorista oopperalaulajista, esittää Charlesin roolia. Hänen rinnallaan sopraano Angel Blue Destiny / Loneliness / Greta ja Latonia Moore Billie.

KAPELLIMESTARI: Yannick Nézet-Séguin

LIBRETTO: Kasi Lemmons

TUOTANTO: James Robinson and Camille A. Brown

KOREOGRAFIA: Camille A. Brown

LAVASTUS: Allen Moyer

ROOLEISSA:

Will Liverman (Charles), Angel Blue (Destiny/Loneliness/Greta), Latonia Moore (Billie)

 

Trailer