News & blog

19 helmikuu 2015

Viikonlopun tapahtumat – Talviharmonikka ja Lill-Babs

Nuori Suomalainen Harmonikkaorkesteri
Schaumansalissa 19.2 klo 19:00

Joht. Janne Valkeajoki
Solistit:  Annika Mylläri, sopraano, Bernhard Nylund, klarinetti

Nuori Suomalainen Harmonikkaorkesteri koostuu Suomen taitavimmista nuorista soittajista. Valtaosa orkesterin jäsenistä on musiikin ammattiopiskelijoita eri maamme eri musiikkioppilaitoksista. Orkesterin nuoren historian merkkipaaluihin kuuluu kansainvälisen ja arvostetun Pulan harmonikkaorkesterikilpailun voitto Kroatiassa 2011. Orkesteri herätti kansainvälisen yleisön laajan huomion energisyydellään, taiteellisesti tinkimättömällä työllään ja ohjelmiston laaja-alaisuudellaan.

Vinterackordeon

Sopraano Annika Mylläri taipuu laulajana moneen muottiin ja tässä konsertissa saammekin nauttia klassikkoaarioista harmonikkaorkesterin kanssa Verdin ja Bellinin -tyyliin. Veli Kujalan kaksi nimenomaan tälle orkesterille omistettua sävellystä kuulemme myös tässä konsertissa.

Annika

 

Ilta Lill-Babsin kanssa
Schaumansali 20.2, 19:00

Legendaarinen ja rakastettu artisti Lill-Babs ja pianisti Benneth Fagerlund ovat kiertueella Suomessa. Intiimissä konsertissa Lill-Babs esittää parhaat numerot 60 vuotta kestäneeltä uraltaan. Barbro ”Lill-Babs” Svensson ”Yksi Ruotsin suurimmista tähdeistä kautta aikojen”, kuten häntä myös kutsutaan, kertoo lauluillaan ja tarinoillaan urastaan, ihmiskohtaamisista ja musiikista, joka on koskettanut häntä.

Lill-Babs foto Ulf Ringblom