News & blog

13 helmikuu 2015

Viva Allegro – Campus Allegron syntymäpäiväviikko!

Viva Allegro on koko Campus Allegron syntymäpäivä, jota vietetään joka vuonna maaliskuussa festivaalilla täynnä mielenkiintoisia ja erilaisia tapahtumia. Tänä vuonna juhlimme 7.3.-15.3.2015. Tervetuloa mukaan!

Viikon ohjelma koostuu konserteista, tanssiopetuksesta, koulukonserteista, lunennoista, taidenäyttelyistä ja –myynnistä, sisustuskliniikeistä m.m.

Festivaalin musiikilliset kohokohdat ovat m.m. GROOVE 2005 bändi-ilta 7.3., Folke Gräsbeckin Sibeliusluento ja –konsertti 11.3., Historiallinen konsertti sopraano Emma Engdahlin muistoksi (Hedvig Paulig, sopraano, Folke Gräsbeck, piano, Ulla Grönvall-Streng, kertoja) 13.3, sekä Movies & Musicals-konsertit 14.3. jossa yleisö saa tavata Nick Daviesin, yhden musikaalimaailman tunnetuimmista kapellimestareista. Nick Davies on johtanut huippuluokan musikaalituotantoja niin West Endissä kuin muuallakin maailmalla. Nyt Davies esiintyy yhdessä Pietarsaaren Sinfoniettan, Musiikkitalon kuoron, Amigo Choral’n sekä West Endin tähtisolistien Jayne O’Mahonyn ja John Langleyn kanssa.

Koko ohjelma tulossa pian!

Viva-allegro_slide-4