Konsten att möta människor – Morgan Alling

25 August 2022

Konsten att möta människor – Morgan Alling

ATTN! This event has already passed.

Konsten att möta människor – Morgan Alling

26.10.2022
18:30 – 20:00

Schauman Hall

Biljetter via Jakobstads Arbis, 25 €Buy tickets now!

Event web page

Jakobstads Arbis

Skådespelaren Morgan Alling har arbetat med det mesta inom teater, film och nöje. Många känner igen honom från familjefilmerna om Sune och från hjältesagan Arn. Kanske har du sett Morgan i Gåsmamman eller Bäst i Test?

Morgans resa från barnhemsbarn till en älskad artist har varit lång och brokig.  Morgan växte upp i en dysfunktionell miljö som delvis bestod av misshandel, kriminalitet och missbruk. Morgan ser dock sitt bagage som en styrka. Han har omvandlat sina erfarenheter till att hjälpa andra och sätta ord på sådant som behöver sättas ord på.

Idag är Morgan en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare, tack vare sitt unika sätt att blanda humor och allvar med forskning om mänskliga beteenden. Fokus i Morgans föreläsning är just på oss människor. Morgan blandar friskt humor, värme och allvar när han talar om hur man vänder negativa tankemönster, ger praktiska råd inom psykologi och konflikthantering, samt hur man hanterar alla typer av människor, även sig själv!

Med sin föreläsning vill Morgan underhålla och inspirera men också delge tankar om hur vi alla kan få bättre livskvalitet i våra liv.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd “Köp biljett” och du får bekräftelse på bokade platser som sms. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats med kontanter eller bankkort.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. För icke annullerad plats faktureras du på hela beloppet.

Välkommen!