Arbis föreläsning: Fniss & Friskvård och á la Babben

10 januari 2019

Arbis föreläsning: Fniss & Friskvård och á la Babben

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Arbis föreläsning: Fniss & Friskvård och á la Babben

20.02.2019
18:30 – 20:00

Schaumansalen

25 euro €

Evenemangets hemsida

Jakobstads Arbis

Visst verkar Babben vara ett självklart val till en föreläsning om friskvård? En sund själ… Hur det än ligger till med den saken, Babben är en lysande föreläsare när det ska pratas friskvård och förändring.

Under föreläsningens gång kommer Babben att prata både skämtsamt och allvarligt runt ämnen som mat, motion och stresshantering. Hur kan man veta så mycket och fatta så lite? Vilket härligt glapp mellan kunskap och insikt!

Vilka snubbeltrådar är det som fäller oss innan vi når den där underbara balansen i tillvaron som vi drömmer om? Här kommer att pratas stenålder kontra modern tid, drivkrafter, den viktiga skillnaden mellan självförtroende och självkänsla och många frågor kommer att väckas.

”Känn igen-humor” varvas med handfasta råd och milt vansinne! En kväll med skratt och visdom, av Babben.

Babben Larsson är en mycket folkkär personlighet, programledare och underhållare. Vi har sett henne på stand-up scenen och på teatrar, men även i TV-program som Parlamentet och På spåret.

Babben har två gånger blivit utsedd till Sveriges bästa kvinnliga komiker och även mottagit det av Povel Ramel det av Povel Ramel instiftade, Karamelodiktstipendiet.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30

Anmälan till Arbis.

 

Parkera enkelt och smidigt i Torgparkeringen Ludvig!

Helppoa ja vaivatonta pysäköintiä Toriparkissa Ludvig!