DANNY 50 vuotta showelämää – kiitoskiertue jatkuu

13 augusti 2014

DANNY 50 vuotta showelämää – kiitoskiertue jatkuu

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

DANNY 50 vuotta showelämää – kiitoskiertue jatkuu

09.10.2014
19:00 – 21:15

Schaumansalen

35 €Köp biljett nu!

Polarartistit Oy

DANNYN 50 VUOTTA SHOWELÄMÄÄ -KIITOSKIERTUE JATKUU!

Yhden kaikkien aikojen menestyksekkäimmän viihdetaiteilijamme, Dannyn, juhlakiertue jatkuu lokakuussa. Dannyn East Virginia -ensilevytyksestä tuli kuluneeksi keväällä 50 vuotta, ja tämän kunniaksi hän lähti 50 vuotta showelämää -kiitoskiertueelle. Kiertue sai niin suuren suosion, että sitä on nyt päätetty jatkaa monille paikkakunnille, joille se ei ole vielä ulottunut.

Lokakuinen kiertue alkaa 9.10. Pietarsaaresta ja päättyy 25.10. Huittisiin. Muut konserttipaikkakunnat ovat Rovaniemi, Pello, Inari, Pieksämäki, Suolahti ja Vantaa. Kiertueella on myös mukana joukko ansioituneita vierailijoita, kuten Jani Jalkanen ja Hänen Orkesterinsa, D’Voices sekä artistivieraina Ruotsin True Talent 2011 -voittaja Dimitri Keiski (9.-15.10.) ja Tarja Ylitalo (11.10.).

– Olen todella kiitollinen yleisölleni, joka täytti konserttisalit edellisellä kiertueellani. Olen vielä terve ja siksi minulla on suuri ilo jatkaa turneeta uusille paikkakunnille, Danny kertoo.
– Luvassa on todellinen ilotulitus hittejä vuosikymmenten varrelta. Lisäksi saan esitellä yleisölle ohjelmani ensimmäisellä puoliskolla suuren joukon taitavia ja karismaattisia soittajia ja laulajia, jotka vierailevat kiertueellani, hän jatkaa.

Syyskuussa 1942 syntynyt Danny, eli Ilkka Lipsanen nousi kuuluisuuteen The Islanders -yhtyeensä kera 1960-luvulla ja on kerännyt menestystä sen jälkeen näihin päiviin saakka. Hän on esittänyt kymmeniä hittejä jotka ovat jääneet lähtemättömästi suomalaisten sydämiin. East Virginia, Tuuliviiri, Tuulensuojaan, Kesäkatu, Kuusamo, Tahdon olla sulle hyvin hellä, Kuusamo, ja Tämä taivas, tämä maa ovat esimerkkejä hänen laajasta tuotannostaan.

Danny on julkaissut uransa aikana yhteensä 380 ääniteraitaa, joista 94 laulua on noussut listoille ja 11 listaykkösiksi. Hänelle myönnettiin musiikkineuvoksen arvonimi vuonna 2002.