En afton med Fredrik Lindström

16 december 2017

En afton med Fredrik Lindström

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

En afton med Fredrik Lindström

10.03.2018
19:30 – 21:00

Schaumansalen

32 euro +exp.avg./toim.maksu €Köp biljett nu!

 Kahlo och Eventland

Våren 2018 gör komikern och tv-profilen Fredrik Lindström Finlandsturné med sin hyllade soloföreställning.

Fredrik Lindström ligger bakom många hyllade svenska publiksuccéer på scen de senaste åren, bland annat soloföreställningen ”Svenskar är också mänskor!” samt showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd” som han gjorde tillsammans med Henrik Schyffert.

Nu är humoristen och språkvetaren tillbaka med en ny mångfacetterad föreställning som går under namnet ”En afton med Fredrik Lindström”, där kvällens teman är många.

  • Det här är en föreställning som skippar genrebeteckningarna. Jag blandar stand up, populärvetenskap, högläsning och trams, berättar Fredrik Lindström.

Fredrik, som egentligen är språkhistoriker, startade sin humorkarriär som busringare i svenska radioprogrammet ”Hassan” i P3 och har sedan dess även skrivit ett tiotal böcker, regisserat långfilmer och gjort mängder av hyllade tv-program som till exempel ”Värsta språket”.

För den finlandssvenska publiken är Lindström kanske mest känd för sin roll som domare i SVT:s omåttligt populära program ”På Spåret”.

 Fredrik Lindström har genom åren fått mängder av priser och utmärkelser så som Årets manliga tv-personlighet, Tage Danielsson-priset, Grammis och Stora Journalistpriset.

 

Biljetterna kommer till salu torsdagen den 21 december klockan 12:00

 

Längd: Ca 90 min. Ingen paus