Here´s to You – Folk is Happening

22 december 2022

Here´s to You – Folk is Happening

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Here´s to You – Folk is Happening

11.02.2023
19:00 – 21:00

Schaumansalen

20 € / 15 €Köp biljett nu!

Folk is Happening

Folk is Happening -yhtye on innoissaan päästessään vihdoinkin juhlistamaan 10+1 -vuotistaivaltaan, jonka se on ollut toiminnassa Pietarsaaren työväenopiston suojissa. Yhtyeelle on näiden vuosien aikana kertynyt runsaasti esiintymisiä erilaisissa tilaisuuksissa ja konserteissa. Nyt on vihdoin aika taas konsertoida Pietarsaaressa.

Folk is Happeningin ohjelmisto koostuu kauniista ja herkistä balladeista vauhdikkaampiin kappaleisiin. Laulujen tarinat ja yhtyeen taito välittää tunnetta saa yleisön herkistymään, sekä elämään vauhdikkaasti rytmissä mukana.Tässä juhlakonsertissa palataan muistelemaan yhtyeen historiaa ja matkaa, 11 vuoden takaa tähän päivään. Kuulijaa kuljetetaan Brittein saarten ja Amerikan folk-helmien kautta myös suomalaisen folkin pariin. Tulevassa konsertissa Folk is Happening riemuitsee juhlavuosien lisäksi myös toisen levynsä (debyyttialbumi 2015) julkaisua. Kuluneen runsaan vuoden aikana yhtye on levyttänyt vanhoja sekä uusia helmiä yhteisen taipaleensa varrelta – kappaleita, joihin voi myös itse samaistua.

Muusikot: Heikki Nikula, Jan-Anders Barkar, Anne, Ella ja Emmi Haapamäki, Viivi Huttunen, Heli Kivistö, Jürgen Lehmann, Markku Lönngren, Vili Mäkinen, Maria Pehkonen, Iina-Kaisa Rasmus ja Raimo Seppä.Vierailevina muusikkoina muun muassa yhtyeen entisiä jäseniä.

Lippu/Biljett: 20 €

Eläkeläiset ja opiskelijat/Pensionärer och studerande: 15 €

Alle 12-v. ilmainen / Under 12 år gratis