Föreläsning: Den bästa träningen – så funkar det med Lofsan Sandström

10 november 2017

Föreläsning: Den bästa träningen – så funkar det med Lofsan Sandström

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning: Den bästa träningen – så funkar det med Lofsan Sandström

17.01.2018
18:30 – 20:00

Schaumansalen

25 euro €

Jakobstads Arbis , Besök hemsida

I en tid där dieter, hälsohets och viktminskningsmetoder får stort utrymme föreläser Lovisa om livsstilsförändringar som fungerar i ett livslångt perspektiv. Med inspiration till en balans mellan träning, kost, familj och karriär pratar Lovisa med långsiktigt hållbart förändringsfokus – det som verkligen fungerar i längden.

Ett hållbart sätt att uppmuntra människor att röra på sig och ta hand om sig, talar Lovisa om. Dessutom passar Lovisa på att ge några pinfärska glimtar från sin nya bok ”Lofsans Underverk”.

Om Lovisa ”Lofsan” Sandström

Lovisa Sandström är träningsexpert och hälsoentreprenör och har drygt 10 års erfarenhet som coach och personlig tränare. Hon är utsedd till Årets PT, driver Årets Gym, är utsedd till Sveriges mest inflytelserika träningsbloggare.

Hon är Sveriges just nu flitigaste författare av träningsböcker, driver Träningspodden med Jessica Almenäs (Sveriges största podcast om träning och hälsa) och medverkar flitigt som expert i TV och övriga media och är dessutom en uppskattad föreläsare.

Lovisa brinner för att hjälpa människor till en meningsfull vardag, med hög motivation till motion och med långsiktigt hållbara resultat.

Välkommen på en föreläsning, som kan ändra ditt liv.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. Avgiften betalas på plats.

Avgift 25 euro