Föreläsning: Good enough – Självkänsla och självförtroende

13 oktober 2017

Föreläsning: Good enough – Självkänsla och självförtroende

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning: Good enough – Självkänsla och självförtroende

25.10.2017
18:30 – 20:15

Schaumansalen

25 euro €Köp biljett nu!

Jakobstads Arbis , Besök hemsida

Självkänslan är grunden för glädjen. Självförtroendet behövs för att våga. Självkritiken är viktig men för mycket av den gör människan sjuk. Vi bara måste knäcka koden till vad som har gått fel då den psykiska ohälsan ökar i samhället och folk däckar av ångest och depression. Vi måste fixa formlerna för hur vi ska hitta tillbaka till ett hållbart sätt att leva. Ett tillräckligt bra sätt att vara. Till ett Good enough!

Detta är en kväll för dig som har barn eller själva har varit barn. En kväll om att det aldrig är försent att bygga ny frisk grund. Maria Sundblom Lindberg är psykoterapeut och präst och brinner för barns hälsa. Varje dag möter Maria människor som kämpar för att våga tro på sig själv. Hon tycker att hon börjar se samband och mönster.

Maria är känd bl a som programledare för tv-programmet Cirkus Familj, har bloggen Familjebolaget och podden ”Mamma polis” samt är krönikör och talare vid sidan om sitt arbete som familjeterapeut. Hon var också programledare för det populära tv-programmet SALT. Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30. Avgiften betalas på plats.

Avgift 25 euro