Game Music Evolution concert!

29 mars 2022

Game Music Evolution concert!

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Game Music Evolution concert!

07.04.2022
19:00 – 20:00

Schaumansalen

Fritt inträde / Vapaa pääsy / Free entrance €

Qvarken Game Lab

GAME MUSIC EVOLUTION

I samband med spelevenemanget QvarkCon som ordnas i Campus Allegro 7-8.4, presenterar Yrkeshögskolan Novia en efterlängtad och gratis spelmusikkonsert.

På låtlistan finns spelmusik från 1980-talets Pacman via Golden Axe till dagens Minecraft. Gamla retrokonsoler kopplade till keyboards står för en del av den för många bekanta musiken. Vi bjuder också på olika videoprojiceringar för att ge besökaren en upplevelse för alla sinnen!

Konserten lämpar sig för spelintresserade i alla åldrar (yngre i sällskap av förälder). På scenen står Novias musikstuderande som under ledning av Eero Paalanen arrangerat låtarna för en spelmusikkurs.

Passa på att före konserten delta i de olika interaktiva spelen som också är en del av QvarkCon. Speltillfällena hålls torsdagen 7.4 kl. 16.00-19.00 samt fredagen 8.4 kl. 16.00-20.00. Spelen finns i Campus Allegros aula samt i närheten av Infopoint och biblioteket. Flera av föreläsningarna är också öppna för allmänheten och gratis att delta i. Mer information: www.qvarkengamelab.com

I samband med evenemanget ordnas också en pop-up konstutställning med speltema.

Välkommen!