Den flygande holländaren INSTÄLLD

11 juni 2019

Den flygande holländaren INSTÄLLD

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Den flygande holländaren INSTÄLLD

14.03.2020
19:00 – 20:30

Schaumansalen

28 euro +exp. avg./+toim. maksu €Köp biljett nu!

Jakobstads Konsertsal Ab

Vi har fått meddelande om att Den flygande holländaren ställs in på lördag, på grund av de rådande situationen med Corona-viruset.

Det är den första inställda direktsändningen från Met sedan 2007. Metropolitan-operan ställer in samtliga föreställningar på scen t o m 31 mars.

Här är ett officiellt uttalande från Met:

”På grund av utvecklingen kring Corona-viruset COVID-19 och efter rådslag med borgmästarkontoret i New York, har lördagens föreställning av Den flygande holländaren ställts in. Därför ställs den planerade direktsändninge av operan på biografer i hela världen också in.
Met följer de  beslut som tas av staden, staten och politikerna, liksom rekommendationer från hälsodepartementet och Centers for Disease Control (CDC).
Vi ber om ursäkt för det inträffade.”

 

Richard Wagners episka klassiker livesänds från Met med Bryn Terfel i huvudrollen. 14 mars kan du se den på Folkets Hus och Parkers biografer i hela Sverige.

François Girard gjorde succé med sin blodiga version av Wagners Parsifal på Met. Nu tar han sig an en annan Wagner-klassiker. Bryn Terfel sjunger för första gången på Met huvudrollen som holländaren, som dömts att irra över haven i all evighet.

Anja Kampe är den hängivna Senta, vars kärlek kan frigöra honom. Hon är besatt av ett porträtt av den legendariske sjömannen. Därför förvandlas Mets scen till en kolossal oljemålning. Franz-Josef Selig är Sentas far Daland, Sergej Skorokhodov är jägaren Erik, David Portillo är Rorsman och Mihoko Fujimura är Sentas sköterska Mary.

SPELTID 

METROPOLITAN, NEW YORK

SVENSK TEXT!

DIRIGENT:Valerij Gergiev

REGI:François Girard

I ROLLERNA: Sir Bryn Terfel, Anja Kampe, Mihoko Fujimura, Sergej Skorokhodov, David Portillo, Franz-Josef Selig

 

Parkera enkelt och smidigt i Torgparkeringen Ludvig!

Helppoa ja vaivatonta pysäköintiä Toriparkissa Ludvig!