Arbis föreläsning: VILJAN ATT VINNA! – PETER ”FOPPA” FORSBERG

06 augusti 2019

Arbis föreläsning: VILJAN ATT VINNA! – PETER ”FOPPA” FORSBERG

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Arbis föreläsning: VILJAN ATT VINNA! – PETER ”FOPPA” FORSBERG

30.10.2019
18:30 – 19:45

Schaumansalen

28 euro (betalas på plats med sedlar eller kort) €

Jakobstads Arbis , Besök hemsida

För första gången i Finland kan vi stolta presentera en unik föreläsning med Peter ”Foppa” Forsberg!

Peter ”Foppa” Forsbergs är före detta svensk professionell ishockeyspelare, som många framhåller som den bästa genom tiderna. Det finns även de som ser Peter ”Foppa” Forsberg som en av världens och NHL:s bästa någonsin. Forsberg har vunnit två OS-guld, två VM-guld samt två Stanley Cup, Calder Trophy som bästa nykomling i NHL och Hart Trophy som NHL:s mest värdefulla spelare.

Foppas föreläsning handlar om betydelsen av rätt inställning för att vinna. För att vinna både inom idrott, företagsamhet och livet. Att vara en lagspelare och individualist.

Han talar om delar i sitt liv och karriär som spelat störst roll för att komma fram till titlar och stora matcher. Han talar både historia och framtid och om vikten av rätt laganda, om små marginaler och det lilla extra som krävs för att bli en vinnare.

Efter karriären som ishockeyspelare har Foppa fortsatt engagera sig inom olika idrotter och han är även idag en framgångsrik affärsman med flera företag. Nummer 21 är numera pensionerat i Colorado Avalanche. År 2013 blev Forsberg invald i IIHF Hall of Fame och 2014 valdes han in i Hockey Hall of Fame. År 2016 vann han Mästarnas mästare.

Välkommen!

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Anmälningar till Jakobstads Arbis.