The Wall ”An audiovisual Rock Opera”

20 april 2016

The Wall ”An audiovisual Rock Opera”

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

The Wall ”An audiovisual Rock Opera”

22.07.2016
18:00 – 20:00

Schaumansalen

20/25 €Köp biljett nu!

Evenemangets hemsida

The Wall Experience

The Wall är en rockopera som kretsar kring karaktären Pink, och berättar en historia om hur händelser i hans liv får honom att isolera sig från omvärlden. Var och en av dessa upplevelser blir ”ännu en sten” i den metaforiska mur han bygger runt sig, där av albumtiteln ”The Wall”. Teman som finns på albumet är bland annat krig, skolgång, kärlek, livet som rockstjärna och fascism. Låten ”Another Brick In The Wall” släpptes som singel, och blev bandets största hit.

Bandet The Wall Experience framför verket i samarbete med bildkonststuderande från Yrkeshögskolan Novia som en audiovisuell rockopera.
I The Wall Experience spelar Emil Nordström, Sebastian Smeds, Felix Holmberg, Mats Ödahl, Niklas Ingman, Bona Sandström, Christine Sten, Fanny Sjölind och Alva Sandström. Bandets genuina känsla för originalets soundvärld och atmosfär har gjort The Wall Experience till en utmärkt tolkare av den progressiva rockens bastion Pink Floyd.

Evenemanget är slutsålt i Schaumansalen 22.7. För den som ännu inte sett showen finns möjligheter senare i höst då showen gör en turné till södra Finland.

31.8 Logomo/Åbo

1.9 Savoy/Helsingfors

2.9 Avanti-salen/Borgå

3.9 Tryckeriet/Karis