Arbis Onsdagsevent – Fredrik Steen

14 juni 2023

Arbis Onsdagsevent – Fredrik Steen

OBS! Detta evenemang har redan ägt rum.

Arbis Onsdagsevent – Fredrik Steen

27.09.2023
18:30 – 20:00

Schaumansalen

25 €Köp biljett nu!

Jakobstads Arbis

Är du din hunds bästa vän? – Fredrik Steen

Fredrik Steen är hundcoachen med hela svenska folket och de flesta känner honom som den populära hundexperten i TV4:s Nyhetsmorgon.

Nu kommer han, unikt, till oss och föreläser om hur du kan tänka och göra för att bli just din hunds bästa vän.

Fredrik anser nämligen att om din hund ser dig som världens bästa vän så är det lösningen på nästan alla problem. För att du och din hund ska ha en framgångsrik kommunikation så är en bra relation ett måste. Missa inte detta unika tillfälle att lyssna på Fredriks föreläsning där han ger sina bästa tips och råd till dig.

Fredriks tränings- och tävlingskarriär satte tidigt fart och redan som tonåring hade han utbildat ett stort antal hundar i flera discipliner och på olika nivåer. Genom åren har han lyckats utbilda champions, tjänstehundar och fina familj- och tävlingshundar, samt tävlat i VM med egen hund. Fredrik är utbildad domare för både bruksprov och utställning.

Utöver det har Fredrik arbetat som lärare och instruktör för polisskolan och Rikskriminalpolisen i Sverige, där han utbildade nya polishundförare och fortbildade polishundsinstruktörer.

Fredrik Steen driver även den populära kanalen Fredrik Steen Play –  Kanalen för oss som älskar hundar.
Där utbildar han såväl nya som vana hundägare via liveföreläsningar, kurser, podcasts och mycket mer på www.fredriksteenplay.se
Alla som kommer på föreläsningen kommer att få en gratiskod till sidan. Koden gäller en månad.

Vi bjuder på kaffe/te och tilltugg från kl 17.30.

Använd ”Köp biljett” och du får bekräftelse på bokade platser som sms. Biljetten är inte fysisk, utan kommer som ett sms och betalas på plats.

Du kan avboka din biljett ännu tre dagar innan Onsdags Eventet. Om du inte avbokar eller inte kommer på Eventet, så fakturerar vi dig hela beloppet.

Välkommen!