News & blog

29 januari 2015

GROOVE 2015

Den 7 mars ordnar Univocal Music tillsammans med Schaumansalen en helkväll i musikens tecken med några av de bästa banden Jakobstadsnejden har att erbjuda.

På scenen syns och hörs soulbandet The Napkins, proggrockbandet Trionity samt soul-, jazz- och singer-songwriterkompotten Grand. Ett brett spektrum som passar perfekt under minifestivalens ledord och namn; GROOVE. Vi utlovar sväng, djup, värme och otroligt skickliga musiker.

Detta är precis vad Univocal Music har arbetat med sedan starten 2009. Vi är ett litet musikbolag med mål att föra fram unga, lokala artister och band, hjälpa dem på traven, klappa dem på axeln och göra allt vi kan för att just de ska få chansen att framföra sin musik.

Då vi tillfrågades att producera en helkväll i Schaumansalen valde vi att föra fram dessa tre band på grund av deras starka uttryck, och för att de representerar den höga kvalitet som Jakobstadsnejdens musikliv levererat väldigt länge, och fortsätter göra.

Vi hoppas naturligtvis att GROOVE skulle bli ett återkommande evenemang för starka, lokala band att visa upp sig på. Åtminstone anser vi oss ha lyckats planera ihop en sprakande första kväll!

Evenemanget streamas live på nätet – och vill man vara på plats finns biljetter nu till försäljning!

407

Alexandra Sandbäck