News & blog

23 januari 2015

Ledarskapsföreläsning med Mia Törnblom 24.1.2015 kl. 12 – 14

Hur svårt kan det vara?
En föreläsning om hur vi hanterar de situationer, relationer och konflikter vi möter i livet.

Hur svårt kan det vara? – har de flesta av oss tänkt. För att nå våra mål behöver de flesta av oss metoder och verktyg för att träna upp vår inre trygghet. Få förståelse för och kunskap om hur vi skapar förtroende, bygger relationer så väl som att se vad som är vår egen del. Vi kan vara hur bra som helst på det vi gör men om ingen vet att vi finns kommer de inte erbjuda oss nya möjligheter, vill vi nå ut behöver vi lära oss att ta plats på rätt sätt. För att lyckas behöver de flesta av oss metoder för reflektion, kommunikation, motivation och att hantera konflikter.

 Bli trollbunden och inspirerad

På ett glädjefyllt, trollbindande och lärorikt sätt inspirerar Mia Törnblom i sin föreläsning till ett bättre liv, både i yrkeslivet och privat. Personligt ledarskap samt mental träning är viktiga punkter för Mia som lägger mycket vikt vid ord som mod, hänsyn, trygghet, motivation, reflektion, tålamod och ansvar. Du och dina kollegor eller vänner får nya insikter och metoder om hur ni kan påverka ert liv i den riktning ni själva önskar.

120903_Mia_V2A8455 B

Om Mia

Mia Törnblom driver företaget MT-gruppen tillsammans med sin man och ett tiotal medarbetare, där de arbetar med ledar- och medarbetarutveckling. Hon är en av Sveriges mest populära föreläsare och 2012 vann hon pris som årets talare i Sverige och 2011 som årets inspiratör i Norge. Hennes böcker om personlig utveckling och mental träning har sålt i över 1 miljon exemplar. Några av Mia Törnbloms böcker är ”Du leder”, ”Du säljer!”, ”Hur svårt kan det vara”.

”Att får vara en del i organisationer och individers utveckling är det finaste jag kan tänka mig, tack vare MT-metoden har detta varit möjligt för mig sedan 2001. Förenklat kan man säga att MT-metoden lär ut en kultur av ansvar och vinsterna med det är enorma.”

Mia Törnblom, ledarskapscoach, författare och föreläsare